Openbare verlichting tussen 23.00 u en 4.30 u gedoofd

Gepubliceerd op maandag 7 nov 2022 om 10:02
Ook Dentergem ging, omwille van de hoge energieprijzen, in op het voorstel van Fluvius om van zondag- tot en met donderdagnacht de openbare verlichting te doven tussen 23.00 u en 4.30 u. Op vrijdag en zaterdag blijft de verlichting dus branden.

Update 8/11: Momenteel is Fluvius volop bezig met de aanpassing van de elektriciteitscabines om de openbare verlichting te kunnen doven ‘s nachts. Dit moet cabine per cabine aangepast worden en momenteel werden reeds 79 van de 129 cabines aangepast. Er zijn dus nog een 50 cabines te gaan. Dit zorgt ervoor dat in sommige straten de lichten nog volledig branden, maar ook dat in sommige straten de lichten de ganse dag en nacht niet branden. Fluvius schat in dat het resterende werk nog ongeveer een week tijd in beslag zal nemen.

Kapotte straatverlichting? Meld het bij Fluvius

Sinds dinsdag 25 oktober 2022 is het plan voor het doven van de verlichting op het hele grondgebied van Dentergem van start gegaan. Merk je echter onregelmatigheden buiten deze wijziging? Op www.dentergem.be/meld-een-probleem kan je de link vinden om het probleem rechtstreeks aan Fluvius te melden.