Vaccin | Vaccinatiecentrum Tielt

Print deze pagina

INRICHTING

De logistieke inrichting van Vaccinatiecentrum Europahal Tielt is bijna afgerond. Er zijn vier vaccinatielijnen voorzien, elk met een eigen cijfer, kleurcode en looplijnen. Veiligheid en duidelijkheid staan voorop!

Elke volwassen inwoner van partnergemeenten Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt en Wingene kan er zich in de loop van de komende maanden laten vaccineren tegen het coronavirus. Als jij aan de beurt bent, ontvang je een persoonlijke uitnodiging van de Vlaamse overheid en de praktische details. Wanneer dat precies zal zijn, weten wij ook nog niet.

DRY-RUN SUCCESVOL

De logistieke inrichting van de Tieltse Europahal als vaccinatiecentrum voor de inwoners 18+ van Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt en Wingene is intussen nagenoeg afgerond. Elke inwoner kan er zich in de loop van de komende maanden gratis laten vaccineren: veilig, snel en dichtbij. Om de inrichting en doorloop grondig uit te testen, werd op vrijdagnamiddag 12 februari een zogenaamde ‘dry run’ georganiseerd, waarbij een vaccinatiesessie tot in de details is gesimuleerd. Daarbij werd niets aan het toeval overgelaten.

Lees hier het volledige persbericht

MEER INFO

Meer informatie over het vaccin vind je op https://www.laatjevaccineren.be/homeOP AFSPRAAK

De diensten van gemeente en OCMW werken uitsluitend OP AFSPRAAK, n.a.v. de coronapandemie.

Login