Nieuws

Print deze pagina
Doe mee aan de Vlaamse 10.000-stappenclash

Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag (of 8000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Lijkt 10.000 stappen onhaalbaar? Geen paniek, elke stap meer is een overwinning op zich! Elke stap telt!

Gemeente  DENTERGEM wil je graag helpen! Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s organiseren met steun van de Vlaamse overheid de ‘Vlaamse 10.000-stappenclash’. Dit is dé stappencompetitie tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden. En DENTERGEM doet mee!

Van 27 april t.e.m. 31 mei 2018 nemen wij het al stappend op tegen de inwoners van meer dan 100 Vlaamse gemeenten en steden. Alle deelnemende steden en gemeenten worden naargelang het aantal inwoners ingedeeld in een categorie. Op deze manier maakt iedereen een eerlijke kans, zowel de kleine gemeenten met minder inwoners als de grote steden.

Stap jij onze gemeente  mee naar de overwinning? Registreer je dan gratis op www.10000stappen.be en sluit aan bij de groep van onze gemeente. Op deze website of via de app van 10.000 stappen kan je online een stappendagboek bijhouden. Geef dagelijks je aantal stappen in en volg de route en tussenstand op de wereldkaart. Je kan live volgen welke gemeente of stad aan de leiding staat. Bovendien maken alle deelnemers wekelijks kans op leuke prijzen.

De gemeente of stad die na één maand de meeste stappen zette is de grote winnaar.
Help jij
DENTERGEM mee aan de overwinning? Registreer dan gratis op www.10000stappen.be en misschien gaat DENTERGEM naar huis met de titel van ‘Actiefste gemeente van Vlaanderen’!

Stappen tellen is eenvoudig, makkelijk en motiverend! Er zijn verschillende manieren om je stappen te tellen: apps, activity trackers of een klassieke stappenteller. Meer info over stappentellers kan je vinden op www.10000stappen.be.
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login