Lenteschoonmaak 2023

Gepubliceerd op maandag 3 apr 2023 om 12:58
Op 11 maart hielden 48 Mooimakers en enkele andere enthousiaste vrijwilligers de ‘Lenteschoonmaak’. Ditmaal niet de traditionele schoonmaak in onze kamers en kasten, wel die van bermen en grachten in onze gemeente. In totaal werd er 120 kg PMD en 620 kg restafval opgeruimd.

Hou je mee een oogje in het zeil?

Zwerfvuil vergaat trager dan je denkt. In sommige gevallen zelfs nooit. Op lange termijn hebben zwerfvuil en sluikstort een negatieve impact op onze omgeving. Nochtans hoeft de strijd tegen zwerfvuil niet veel tijd of moeite te kosten. Wanneer ieder van ons een oogje in ’t zeil zou houden in de eigen buurt of omgeving en regelmatig iets zou opruimen, zou dit al een grote stap vooruit zijn. Want vuil trekt vuil aan en ... iedereen woont toch graag in een nette buurt.

Bedankt voor jullie inzet

Misschien krijg je door de sfeerbeelden zin om volgend jaar mee te werken aan onze Lenteschoonmaak. Aan alle vrijwilligers en alle Mooimakers, ook aan die Mooimakers die er op 11 maart niet konden bij zijn, maar toch regelmatig op pad gaan om zwerfvuil op te ruimen: een welgemeende dankjewel!