Jong in Dentergem

Activiteiten

Doorheen het jaar worden vanuit de jeugddienst verschillende activiteiten georganiseerd. We nemen deel aan de Buitenspeeldag, Dag van de Jeugdbeweging en de Techniekacademie, we werken samen met de jeugdraad voor Dentergem Speelt!...

Studeerplaatsen 

Tijdens de blokperiodes slaan we samen met de bibliotheek de handen in elkaar om studeerplaatsen aan te bieden voor onze studenten.

Grabbelpas en Swap

  • Je kan tijdens alle schoolvakanties deelnemen aan een heleboel Grabbelpas- en Swap-activiteiten. Die verschijnen in het boekje en op de Facebookpagina van Jong in Dentergem.
  • Grabbelpasactiviteiten zijn bedoeld voor kinderen van de lagere school. Ze spelen in op de interesses van het moment, zodat de kinderen steeds een leuke dag beleven. De begeleiding gebeurt steeds door ervaren jeugdwerkers.
  • Swap-activiteiten zijn bedoeld voor tieners vanaf het zesde leerjaar tot 16 jaar. We trekken er samen met andere tieners uit de buurgemeenten op uit. Ideaal om als vriendengroep op pad te gaan of om nieuwe vrienden te ontmoeten. De activiteiten zijn uitdagend, vernieuwend en aangepast aan de leeftijd van tieners.
  • Inschrijven voor de Grabbelpas- en Swap-activiteiten verloopt online..