Huis van het Kind

Het Huis van het Kind in Dentergem verwelkomt alle gezinnen en betrokkenen die zich bezighouden met het grootbrengen van kinderen en jongeren. Ons initiatief biedt een waaier aan ondersteuning en informatie op het gebied van opvoeding en opgroeien. Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die zich inzetten voor kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsactiviteiten, opvoedingsondersteuning en nog veel meer.

Bij het Huis van het Kind staan we klaar om gezinnen te helpen en te begeleiden in elke fase van het opgroeiproces. Of je nu vragen hebt over kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsbesteding voor je kinderen of behoefte hebt aan advies over opvoeding, we zijn er om te helpen.  Onze diverse partners bieden een schat aan expertise en ondersteuning, zodat je als ouder of verzorger de juiste begeleiding kunt vinden die past bij jouw situatie.

Sinds januari 2019 hebben we onze deuren geopend in het Sociaal Huis Wegwijs. Of je nu nieuw bent in de buurt, een jonge ouder bent of gewoon op zoek bent naar ondersteuning, we heten je van harte welkom. Samen streven we ernaar om een ondersteunende en warme omgeving te creƫren voor alle gezinnen in Dentergem en omstreken.

Contact