D-Oe-Ma-Wa 2023

Gepubliceerd op vrijdag 15 sep 2023 om 10:43
Wat een succes, de cityrun van 2023! Er zijn maar liefst 300 mensen aan de start verschenen. Je kan het evenement herbeleven bij het bekijken van de foto's.

Op 27 augustus doorkruiste de D-Oe-Ma-Wa City run verschillende gebouwen in Dentergem. Maar liefst 300 sportievelingen verschenen aan de start. De deelnemers hadden de keuze tussen 4,5 km wandelen of 9 km lopen.

Wie snel inschreef, ontving een Dentergembon

Als snelle inschrijvers ontvingen Nancy Allaert, Silvie Vanwynsberge, Chris Dhulst en nog een geluksvogel een Dentergembon van 25 euro!

Route

De route liep van het kerkplein naar All-Drain, waar elke deelnemer hartelijk werd ontvangen en een aandenken ontving. Daarna ontdekten de deelnemers de biljartclub op het tweede verdiep van JOC. VBS Zeppelin opende zijn deuren en iedereen was onder de indruk van het atelier van Ramen Lanssens. De nieuwe school voor buitengewoon onderwijs 'De Ruimtevaarder' werd ontdekt en voor het eerst werd gelopen door de nieuwe bistro van woonzorgcentrum Mariaburcht. Ook het archief en het gemeentehuis werden doorkruist en de kerk zorgde voor de ideale rustige finish.

Bedankt, vrijwilligers!

Op het kerkplein werd randanimatie voorzien door verschillende verenigingen en konden de deelnemers nog lang nagenieten.

Deze organisatie zou niet mogelijk zijn zonder vrijwilligers van de Sport-, Jeugd-, Cultuur- en Seniorenadviesraad en Dentergemse verenigingen.