Kruispunt Wontergemstraat - Gottemstraat afgesloten vanaf 19 september

Door de wegeniswerken op het kruispunt Wontergemstraat - Gottemstraat, zal het kruispunt effectief afgesloten worden voor doorgaand verkeer vanaf 19 september 2022 tot eind oktober.

Opgelet: het verkeer in de Puymoortelstraat, Herpelplas en Groeneweg zal tijdelijk in één richting verlopen.

Verkeer komende van Tielt/Aarsele en Meulebeke richting Wontergem, kan in de Statiestraat de omleiding via de Groeneweg volgen.

Verkeer komende van Tielt/Aarsele en Meulebeke richting Gottem, kan de omleiding volgen via de Markegemsesteenweg – Dentergemstraat – Kouterweg.

Verkeer komende van Wontergem richting Meulebeke of Tielt/Aarsele, kan de omleiding volgen via de Puymoortelstraat - Herpelsplas - Groeneweg om zo de Statiestraat te bereiken.

Verkeer komende van Gottem richting Meulebeke of Tielt/Aarsele kan de omleiding volgen via de Kouterweg – Dentergemstraat – Markegemsesteenweg.

De Lijn INFO

opgelet voor wie de bus neemt!

Vanaf 19/09 zal lijn 73 omrijden in beide richtingen. Reizigers uit Dentergem kunnen gedurende de periode van de werken op het kruispunt Wontergemstraat / Gottemstraat wachten aan de bestaande haltes ‘Dorp’ in de Markegemsesteenweg of ‘RVT Mariaburcht’ in de Statiestraat.

info ook de website van De Lijn: https://www.delijn.be/nl/lijnen/5473/?richtingCode=2&vertrek=2022-09-19T08:34:00