Dentergem zoekt inwoners voor input

Print deze pagina

Het gemeentebestuur van Dentergem grijpt de integratie van het OCMW in de gemeentediensten aan om een nieuwe huisstijl en een hedendaags logo te ontwikkelen. En daar wil het via een workshop ook de inwoners bij betrekken. 

 

“De integratie van het OCMW in ons gemeentelijk bestuur is een ideaal moment om onze huisstijl onder handen te nemen. Dentergem is een zorgende gemeente en wil dat ook dagelijks uitstralen”, legt burgemeester Koenraad Degroote uit. “Intern, maar zeker ook naar buiten toe is het belangrijk dat we daarvoor gebruik maken van een uniforme stijl, een herkenbaar logo, een beeld en een slagzin. 

We hopen dat we daar de inwoners van onze mooie gemeente bij kunnen betrekken. Wij, de Dentergemnaren, zijn onze eerste ambassadeurs, dus het is belangrijk dat we tot een resultaat komen waar iedereen kan achter staan. Waar iedereen zich goed bij voelt. Waar iedereen trots op is”, aldus Degroote.

 

Stuurgroep met inwoners

Met dat doel lanceert de gemeente Dentergem een oproep. Via een link kunnen geïnteresseerde inwoners zich aanmelden en deelnemen aan een workshop. “Met de ideeën en resultaten die daaruit voortvloeien, gaan we verder aan de slag. De oproep geldt voor jong en oud, geboren en getogen of recent inwoner, man of vrouw,…

 

Tijdens de workshop willen we via kleine, representatieve subgroepen onze inwoners sterk betrekken bij de uitwerking van ons nieuwe, hedendaagse imago en de daarbij horende huisstijl.”

 

De workshop vindt plaats op donderdag 11/04/2019 van 19 tot 21 uur (ontvangst vanaf 18.30 uur) in zaal Pax (Brouwerijstraat 1E, Markegem). 

 

Wil je deelnemen? Super!

Vul dan even dit formulier in zodat we over je gegevens beschikken.

 Jong in Dentergem
Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu
 
Login