Werken in Oeselgem - UPDATE 23 juni

Print deze paginaFase 5 kruispunt Deinzestraat - Brugstraat onderbroken

Vordering der werken

De aannemer kijkt om het kerkplein en de toegang naar de school af te werken tegen het bouwverlof. 

De zone waar nu riolering in ligt wordt verder afgewerkt met de bedoeling dat tot bij kruispunt met Volderstraat onderlaag in asfalt ligt.

Het kruispunt met de Volderstraat zal dan na het bouwverlof opengemaakt worden, waardoor een nieuwe omleiding zal voorzien worden. Hiervan wordt u nog op de hoogte gebracht via de website. Omleiding

Voor wat het éénrichtingsverkeer in de Vaerestraat en Houtstraat betreft, stond de signalisatie van de aannemer lange tijd foutief of zelfs niet opgesteld. De signalisatie staat ondertussen correct en de politie heeft reeds vastgesteld dat er heel wat inbreuken gebeurd zijn in de voorziene éénrichting. Vanaf heden zullen ze echter controles uitvoeren of het verkeersreglement nageleefd wordt in deze zone.

Hieronder nog eens het plan van de éénrichtingssituatie. 

Zie ook plan in bijlage. javascript:void(0);/*1493740768640*/

Mensen komende van Olsene die naar verste zijde van Oeselgem moeten via "Tapuyt" en Volderstraat rijden (weg parallel met de Houtstraat/Vaerestraat maar nog een stukje verder).

Geschatte timing

Bedoeling is om mits geen onverwachte hindernissen (weer, nutsleidingen die in de weg zitten, andere onvoorziene zaken) om na het bouwverlof van start te gaan aan het kruispunt met de Volderstraat. 

 


 

Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr 8.30-12 en 13.30-16.30 uur
   

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login