Werken centrum Markegem - update 11 januari

Print deze pagina
Stand van zaken

De aannemer is nog bezig met de riolering langs de Tielstraat en werkt dit verder af. Dit zou in de loop van de week van de 15de januari beëindigd moeten zijn.
In de Brouwerijstraat ligt de onderlaag van het asfalt er en zal er gewacht moeten worden tot er voldoende hoge temperatuur is in februari of maart om de toplaag te kunnen gieten zodat de weg definitief afgewerkt raakt. Timing is voorlopig moeilijk in te schatten wegens weersafhankelijk.
In de Vandaelenstraat zijde richting Tielt worden deze week borduren en slikkers geplaatst om dan de weg af te werken met klinkers. Dit zou circa eind de week van 15 januari afgewerkt moeten zijn. (i.f.v. mogelijk weerverlet).
De aannemer zal vermoedelijk eind week van 15 januari starten met de riolering van de Markegemstraat startende van aan de Vandaelenstraat (kant Wakken) richting de Trog. In functie van het weer kan het zijn dat dit begin van week van 22ste januari is.
Dit wil zeggen dat deze weg ook niet meer toegankelijk zal zijn voor verkeer. Zie ook punt omleidingen onder.

Omleidingen/Hinder
Hinder bij de Tieltstraat nog altijd waar de aannemer de riolering afwerkt en er nog steeds met verkeerslichten gewerkt wordt.
Vanaf einde week 15 januari (of iets langer in functie van het weer) zal niet meer via Markegemstraat/Wakkenstraat van aan de Trog tot richting Markegem kunnen gereden worden. De verbinding Tielt Wielsbeke komt echter niet in het gedrang. Daar blijft de Markegemstraat gewoon open.
Ook de Brouwerijstraat is nog werfzone en daarom wordt de omleiding voorzien via de gewestwegen Tieltstraat en Meulebekesteenweg om de verbinding Wakken-Dentergem te maken.


Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login