Werken centrum Markegem - update 29 maart

Print deze pagina
Stand van zaken

Deze week werd er verder gewerkt aan de klinkerverharding in de Vandaelenstraat. De aannemer is volgende week een week in bouwverlof. (week van paasmaandag)

Planning

Opbraak van een deel van de betonweg bij de Wakkenstraat zal maar in de week van 26 maart gebeuren. Doorgang tot bij de Diepestraat blijft mogelijk.
Afwerking van de Brouwerijstraat met toplaag is voorzien in de week van 26 maart en stond ingepland voor donderdag 29 maart. Dit is met een dag uitgesteld en deze zal gegoten worden vrijdag 30 maart. Er van uitgaande dat er zich geen onvoorziene omstandigheden voordoen zal in de paasvakantie de weg dus terug opengesteld kunnen worden voor het verbindingsverkeer (geen vrachtverkeer) tussen Dentergem en Wakken en kan de situatie bij de school in Markegem terug normaliseren.Omleidingen/Hinder
Hinder bij de Tieltstraat nog altijd waar de aannemer de bovenbouw (opritten en verhardingen) afwerkt en er nog steeds met verkeerslichten gewerkt wordt.
De huidige omleiding via de gewestwegen via de gewestwegen Tieltstraat en Meulebekesteenweg om de verbinding Wakken-Dentergem te maken (en de sluipwegen voor plaatselijk verkeer) zal nog circa een maand in voege blijven tot de toplaag gegoten is van het asfalt (zie ook uitleg bij stand van zaken). 

Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login