Nieuws

Print deze pagina
Techniekacademie 2018

Tussen 17/01/2018 en 2/05/2018 zullen in Dentergem opnieuw 12 workshops worden georganiseerd voor kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar in het kader van de Techniekacademie, een initiatief van Hogeschool Vives met als inrichter het gemeentebestuur.
Dit initiatief wil kinderen op een onderzoekende wijze laten kennismaken met techniek en technologie.

In 12 concrete workshops worden kinderen op een unieke manier in contact gebracht met chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, informatica/robotica. Er is begeleiding door 2 techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek en een diploma-uitreiking zijn voorzien.

Zit je kind in het vijfde of zesde leerjaar in Dentergem? Is hij/zij graag creatief bezig en wil je kind graag mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken maar ontbreekt basiskennis? Dan is de Techniekacademie Dentergem ideaal voor jouw zoon of dochter! In een leuke sfeer zal je tiener heel wat opsteken, kennis maken met gereedschap en materialen, leren dat techniek vele gezichten heeft en een aantal technische systemen maken.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 9 december, je aanmelden (interesse laten blijken) kan nu al via www.techniekacademie-dentergem.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 kinderen per groep. De deelnameprijs bedraagt €70. Daarbij zijn materiaal en verzekering inbegrepen. Bovendien krijgt u een fiscaal attest zodat tot 45% kan gerecupereerd worden. Het tweede kind van eenzelfde gezin krijgt €10 korting.
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login