Nieuws

Print deze pagina
Kom op tegen Kanker zoekt vrijwilligers voor 23ste Plantjesweekend

Na 22 jaar zijn ze flink ingeburgerd, de azalea’s die Kom op tegen Kanker verkoopt tijdens het Plantjesweekend. Maar de actie kan enkel bestaan dankzij de inzet van een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker, vat het mooi samen: “Het voorbije Plantjesweekend was succesvol met ruim 290.000 verkochte azalea’s. Dit jaar mikken we terug op een recordjaar. Daarvoor rekenen we op de steun van de comités. Zonder deze vrijwilligers is er geen Plantjesweekend.”

Verkoop jij dit jaar ook plantjes? Dat zou fantastisch zijn!

Het gemeentebestuur stelt zich voor als comité en zet dit jaar alvast haar schouders onder deze actie! Hiervoor is de steun van heel wat vrijwilligers onontbeerlijk. Dit is dan ook een warme oproep tot deelname aan de plantjesverkoop.

Voelt u zich geroepen om aan deze plantjesverkoop mee te werken? U kan contact opnemen met Rita Marichael, tel. 051/57.55.19. of via mail milieu@dentergem.be

Weet dat de opbrengst van het Plantjesweekend naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten gaat. Zo worden er onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login