Nieuws

Print deze pagina
De Kunstacademie: ook voor jou een creatieve plek?

De Kunstacademie: een warme plek om je creatief te ontwikkelen

Zin om je passie voor Muziek, Woord, Dans of Beeld te ontplooien? Dan ben je bij de Stedelijke Kunstacademie Waregem-Anzegem-Dentergem aan het juiste adres. Wist je immers dat de academie flink wat creatieve opleidingen aanbiedt? Van gitaar en piano over accordeon, harp, orgel, cello tot zelfs Pop & Jazz. Of Toneel, Voordracht en Welsprekendheid. Zelfs Klassieke en Hedendaagse Dans. En naast algemene beeldende vorming voor de jongeren is er ook Glaskunst, Schilderkunst, Mixed Media én tekenen voor volwassenen. De allerkleinsten kunnen dan weer Kleuterdans volgen. Of ze kunnen van alle opleidingen tegelijk proeven in het Slingeratelier voor 7-jarigen. De kunstacademie heeft daarnaast ook verschillende combo’s, koren en orkesten, én werkt ook nauw samen met jeugdensembles, fanfares en harmonieën. Een ideale opstap naar een hobby voor het leven dus!

Opendeur & eindexpo’s

Geprikkeld? Kom dan zeker naar de opendeurdag van de Stedelijke Kunstacademie op zaterdag 24 juni (9.00u-12.30u) in de Olmstraat. Daar ontdek je alle opleidingen tijdens activiteiten, concerten, open lessen én workshops. Je kan dan ook kennis maken met de academie ambassadeurs: leerlingen, leerkrachten en medewerkers. Vanaf 16 juni kan je ook de kunstwerken van Beeldende Kunst tijdens de eindexpo’s op de verschillende lesplaatsen bewonderen. Welkom op al deze activiteiten om te proeven van het goedgevulde en creatieve aanbod van de Stedelijke Kunstacademie.

Beeld als volwassene

Ben je 18+ én creatief ingesteld? Denk dan zeker ook aan een opleiding Glaskunst, Schilderkunst of Mixed Media. Je kan hierbij als extra optie ook tekenen volgen. Ontdek die boeiende opties tijdens de open lessen in de week van 6 juni, tijdens de eindexpo of tijdens de opendeurdag. Speciaal in het Pandjes en Batjes-weekend (17-18 juni) vind je op het academieplein 2 ambachten-tenten waar je bij een gratis drankje en hapje creatieve technieken kan uitproberen.

Inschrijven

Zo enthousiast dat je wil starten? Aarzel dan niet en kom vanaf woensdag 14 juni naar de kunstacademie om je in te schrijven. Dit kan zowel in de hoofdschool als de afdelingen. Alle info over inschrijvingsdata en –plekken via de website.

Info

Stedelijke Kunstacademie
056 61 48 50
secretariaat@academiewaregem.be

www.academiewaregem.be

Volg de kunstacademie ook op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube!

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login