Verlengen, reserveren en IBL

Print deze pagina

Verlengen

Wanneer u werken langer wilt houden dan de oorspronkelijke uitleentermijn, dan kunt u die eenvoudig en gratis verlengen.

Opgepast!  Een werk dat voor een andere gebruiker werd gereserveerd, kunt u niet verlengen!

Reserveren

Wanneer u een werk wenst te ontlenen dat uitgeleend is, dan kunt u dat werk reserveren. Hierdoor bent u zeker dat het werk binnen een beperkte termijn voor u beschikbaar zal zijn. Reserveren is volkomen gratis. Bovendien wordt u telefonisch verwittigd als het gevraagde werk aanwezig is.

IBL

Wanneer u een werk wenst te gebruiken dat niet in de bibliotheek aanwezig is, dan kunt u gebruik maken van IBL, InterBibliothecair Leenverkeer. Wij vragen het boek dan in een andere bibliotheek aan. De uitleentermijn is gelijk aan die van een lokaal werk (4 weken en 1 week voor een fictiedvd). U dient € 1 te betalen per IBL-aanvraag.

Aankoopsuggestie

Indien u vindt dat een bepaald werk (boek/strip/film/game) in de bibliotheek thuishoort dan kunt u steeds een aankoopsuggestie doen. De bibliotheek zal het werk aankopen indien het nog verkrijgbaar is en in de collectie past. Aankoopsuggesties kunt u doorgeven via :Bibliotheek
Hoofdbibliotheek Wakken
Oostdreef 48
8720 Wakken
Tel.: 056 61 39 98
      
Ma 18-20 uur
Di 10-12 uur
Wo 18-20 uur
Do gesloten
Vr 18-20 uur
Za 10-12 uur
Zo 10-12 uur
   

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login