Home

Print deze paginaGratis wilgenpoten

Voor het derde jaar op rij pakt het Stad-Land-schap uit met ‘Bewilg het landschap’, een actie waarbij je gratis wilgenpoten kunt verkrijgen om deze winter in je weide of tuin aan te planten. Knotwilgen bieden heel wat voordelen: ze zorgen dat drassige weilanden droger worden, bieden een schuilplaats aan veel dieren en insecten, houden beekkanten vast, verfraaien ons landschap en ze zijn bovendien een echte houtmijn. Vorige 3 seizoenen werden maar liefst 2.500 wilgenpoten uitgedeeld.  Dankzij de samenwerking met onze partners kan je ook dit jaar weer gratis wilgenpoten bestellen en afhalen in jouw buurt. Speel het aantal en de locatie waar je ze planten zal door via de website en wij brengen je op de hoogte zodra de wilgenpoten klaarliggen. Info en bestellen: www.westvlaamsehart.be/bewilghetlandschap
Jong in Dentergem

Magazine 'Jong in Dentergem' gemist? Check 'm hier!
Drinkwatertarieven 2018 De Watergroep

Vanaf 1 januari 2018 hanteert De Watergroep een geïndexeerd tarief voor drinkwater.
Lees hier meer over de nieuwe tarieven voor dit jaar.
De Vlasgaard
In Oeselgem worden we dagelijks herinnerd aan het rijke vlasverleden door onder andere restaurant ’t Roterijtje en het standbeeld ‘De Vlasser’ van P. Wattyn. Daarom is Oeselgem de uitgelezen locatie voor deze voorstelling van het René De Clercq-Genootschap uit Deerlijk.

Op vrijdag 26 januari 2018 bent u van harte welkom op de voorstelling ‘De Vlasgaard’ in het Leieheem van Oeselgem. ‘Die Ghesellen’ trakteren u vanaf 20 uur op een voorleesuurtje in verzen van René De Clercq (1877-1932). De toegang kost €7. Er worden geen kaarten op voorhand verkocht en u hoeft dus geen plaats op voorhand te reserveren.

Schrijf je in voor de groepsaankoop voor groene energie

Er wordt opnieuw een groepsaankoop voor groene energie gelanceerd. Inschrijven kan van 1 december tot en met 1 februari. Meer informatie lees je hier.
Politiebesluit van de gouverneur betreffende captatieverbod voor beregening vanuit onbevaarbare waterlopen in het Leiebekken
De volledige tekst van het politiebesluit kan u terugvinden op de homepage onder de rubriek "BEKENDMAKING"
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Gids openingsuren

Op deze link vindt u de openingsuren van handelaars in Groot-Dentergem.

Apotheek van wacht

Check www.apotheek.be
of bel 0903 99 00
voor de dichtsbijzijnde apotheek
met wachtdienst (24/24u).

 

Login