Home

Print deze paginaSluitingsdagen gemeentediensten in mei

In de meimaand zijn er enkele feestdagen. Daardoor zullen de gemeentediensten en de bibliotheek  gesloten zijn op vrijdag 1 mei, donderdag 14 en vrijdag 15 mei, zondag 24 en maandag 25 mei 2015.

De bibliotheek van Dentergem is wel open op zaterdag 2 en 16 mei van 10 tot 12 uur.
De bibliotheek van Wakken is wel open op 2, 3, 16 en 17 mei van 10 tot 12 uur.

Jong in Dentergem

In de loop van april kreeg u het magazine "Jong in Dentergem" in de bus. In dat magazine staan alle activiteiten voor de zomervakantie gebundeld van de jeugddienst, sportdienst, de buitenschoolse kinderopvang en speelpleinwerking Jeundui!

U kunt het magazine ook hier raadplegen.

Win een fiets!

Wil je op stap met een inwoner uit de Leiestreek die de regio door en door kent? Neem dan zeker contact op met een van de Leiestreek Greeters. Dat zijn vrijwilligers die groepjes van maximum 6 personen gratis laten kennismaken met hun gemeente of regio. Een aantal van de Greeters gaan ook met de fiets op stap.

Toerisme Leiestreek schenkt een mooie fiets weg aan bezoekers die tussen mei en eind augustus op stap gaan met een Leiestreek Greeter! Om deel te nemen aan de wedstrijd, neem je een foto van de Greeter en jezelf of jouw familie tijdens jouw Greet. Mail die daarna naar info@toerisme-leiestreek.be. Toerisme Leiestreek plaatst alle ontvangen foto’s op zijn Facebookpagina. De foto die daar voor 1 september het meeste ‘vind ik leuks’ krijgt, wint een fiets.

Alle info over de Greeters vind je op www.greeters-leiestreek.be
 

Zet pesticiden buitenspel

Ongewenste dieren of planten in jouw tuin bestrijden? Dat doe je beter niet met pesticiden. Gebruik daarvoor alternatieven zonder chemische producten. Gebruik ook geen pesticiden op je terras of oprit.

Zet pesticiden buitenspel en help mee aan een gezonder leefmilieu.

Meer informatie vind je in deze brochure.

Gids openingsuren

Op deze link vindt u de openingsuren van handelaars in Groot-Dentergem.

Apotheek van wacht

Check www.apotheek.be of
bel 0903 99 00 voor de dichtsbijzijnde apotheek met wachtdienst (24/24u).

Login