Home

Print deze paginaAanwervingen door Brandweerzone Midwest

Brandweerzone Midwest gaat over tot de aanwerving van 4 nieuwe medewerkers. Indien u interesse heeft in een van de vacatures, solliciteer dan uiterlijk op 21 april 2015 via www.jobpunt.be.Erfgoeddag 2015

Op zondag 26 april 2015 is er opnieuw Erfgoeddag in Vlaanderen. Ook in Dentergem is er opnieuw een organisatie van de gemeentelijke cultuurraad en gemeentelijke cultuurdienst. Dit jaar is het thema 'ERF!' en staat Oeselgem in de kijker. Meer informatie is te verkrijgen bij de gemeentelijke cultuurdienst.

Wil je geen gouden of witte gids meer ontvangen? Schrijf je dan uit via de website www.goudengids.be.

Ondertussen werd er een elektronische versie gemaakt van de gidsen voor optimaal gebruiksgemak en een kleinere milieu-impact.

Vakantiekrantje paasvakantie 2015

In het begin van het jaar viel de vakantiekrant in uw bus met een overzicht van de activiteiten en kampen in Groot-Dentergem voor kleuters, tieners en jongeren. Er zijn nog steeds plaatsen vrij voor de activiteiten en kampen van de paasvakantie. Neem zeker een kijkje en vergeet niet om in te schrijven. 

Inschrijven en betalen kan vanaf nu supersnel en gemakkelijk van thuis uit op deze link http://dentergem.ticketgang.eu/.

In april mag u de vakantiekrant van de zomervakantie verwachten. Spannend!

Openbaar onderzoek over het Vlaamse ontwerp-mestactieprogramma 2015-2018

Op 6 maart 2015 is een openbaar onderzoek gestart over het Vlaamse ontwerp-mestactieprogramma 2015-2018 (MAP 5).

Tussen 6 maart en 4 mei 2015 kan iedereen het ontwerp-mestactieprogramma 2015-2018 (MAP 5) en het plan-MER bekijken op de VLM-website. Wie dat wil, kan via een digitaal formulier op de VLM-website op een eenvoudige manier een reactie indienen.  Alle reacties op het openbaar onderzoek die via dat digitale formulier worden ingediend, zullen in overweging genomen worden bij de vaststelling van het definitieve mestactieprogramma 2015-2018.

De VLM zal de mensen die thuis geen pc met internetaansluiting hebben, doorverwijzen naar een openbare bibliotheek in hun buurt.

Zet pesticiden buitenspel

Ongewenste dieren of planten in jouw tuin bestrijden? Dat doe je beter niet met pesticiden. Gebruik daarvoor alternatieven zonder chemische producten. Gebruik ook geen pesticiden op je terras of oprit.

Zet pesticiden buitenspel en help mee aan een gezonder leefmilieu.

Meer informatie vind je in deze brochure.

Gids openingsuren

Op deze link vindt u de openingsuren van handelaars in Groot-Dentergem.

Apotheek van wacht

Check www.apotheek.be of
bel 0903 99 00 voor de dichtsbijzijnde apotheek met wachtdienst (24/24u).

Login