Home

Print deze paginaSporttweedaagse 20 en 21 september 2014

Binnenkort is er weer de sporttweedaagse met gezond ontbijt.

Alle informatie en de folder kunt u hier bekijken. 

Awel! Ik wil!

Awel, ik wil…  

… een vrijwilliger worden bij Awel?

Awel beantwoordt jaarlijks meer dan 25.000 oproepen van kinderen en jongeren via telefoon, e-mail, chat of forum. Als vrijwilliger luister jij naar die vele vragen en verhalen. Je denkt en voelt mee met je oproepers en maakt zo het verschil voor die ene jongen of dat kleine meisje.

Awel, ik wil nog meer en schrijf me in! Kijk snel op www.awel.be/word-vrijwilliger of geef een seintje via info@awel.be of 02 534 37 43.  

Nieuwe belbushalte

Reizigers in het belbusgebied 125 Zulte – Deinze – Nevele kunnen vanaf 1 september 2014 gebruik maken van een nieuwe belbushalte: Wontergem Lammekesstraat. Die halte bevindt zich in de Dosweg ter hoogte van huisnummer 16. De halte krijgt foldernummer 189.

Deze belbus heeft ook een halte in Oeselgem.

Zandzakjes beschikbaar

Op vraag van de Tieltse brandweer werd er op vrijdag 1 augustus een voorraad zandzakjes gevuld door de vrijwilligersploeg op de foto. Die zandzakjes zijn beschikbaar. Hopelijk moet er geen gebruik van worden gemaakt.

Zomeractiviteiten voor jongeren en kinderen

Ben je nog op zoek naar een leuke dagactiviteit voor één van je spruiten? Bekijk dan zeker het overzicht van Grabbelpas- en SWAP-activiteiten op deze link.

Login