Nieuws

Print deze pagina
Vacature bijzonder rekenplichtige - zone Midwest

De zoneraad van Zone Midwest heeft in zijn zitting van dinsdag 30 januari 2018 de vacantverklaring van de mandaatfunctie van bijzonder rekenplichtige goedgekeurd.

Meer info omtrent deze functie vindt u in:

Zitdag - De Woonwinkel

Vanaf 1 maart 2018 zal de wekelijkse zitdag van de woonwinkel in het Sociaal Huis, Wapenplaats 25 te 8720 Wakken doorgaan en dit telkens op maandag van 8u30 tot 12u00.

Zie de affiche met alle info

Gasgeur in huis?
Ruik je gas? Dit is wat je moet doen bij een gaslek

Bij gasgeur in je huis komt veiligheid op de eerste plaats! Weet dat elektrische apparaten, lampen en je gsm vonken kunnen veroorzaken als je ze aan- of uitschakelt. Die vonken kunnen het gas doen ontvlammen.

Bij een sterke gasgeur (je hoort duidelijk een gaslek, je ruikt een doordringende geur) ga je zo snel mogelijk naar buiten. Je laat de deuren open en opent alle ramen die je tegenkomt. Is de meterkraan binnen handbereik? Draai hem dan dicht. Ga buiten naar een plaats waar je de gaslucht niet meer ruikt. Daar kun je je gsm veilig gebruiken. Bel het noodnummer 0800 65 0 65.

Is de gasgeur eerder beperkt (je ruikt af en toe gas, maar niet permanent)? Draai de hoofdkraan van de gasleiding dicht en zet ramen en deuren open. Ga naar buiten en bel, op veilige afstand, het noodnummer 0800 65 0 65. Oproepen naar dit nummer krijgen voorrang. Het gasinterventieteam komt zo snel mogelijk.

Je vindt een volledig stappenplan terug op de website van Eandis.
De FOD Financiën verhuist
De beheersteams bevoegd voor de Personenbelasting (particulieren) verhuizen op 27/04/2018 naar:
F.A.C. Kamgebouw
Koning Albert I-laan 1/5 bus 3
8200 Sint-Michiels-Brugge
(achterkant NMBS-station)
Lees hier het volledige bericht aan de inwoners van onze regio.
Gratis wilgenpoten

Voor het derde jaar op rij pakt het Stad-Land-schap uit met ‘Bewilg het landschap’, een actie waarbij je gratis wilgenpoten kunt verkrijgen om deze winter in je weide of tuin aan te planten. Knotwilgen bieden heel wat voordelen: ze zorgen dat drassige weilanden droger worden, bieden een schuilplaats aan veel dieren en insecten, houden beekkanten vast, verfraaien ons landschap en ze zijn bovendien een echte houtmijn. Vorige 3 seizoenen werden maar liefst 2.500 wilgenpoten uitgedeeld.  Dankzij de samenwerking met onze partners kan je ook dit jaar weer gratis wilgenpoten bestellen en afhalen in jouw buurt. Speel het aantal en de locatie waar je ze planten zal door via de website en wij brengen je op de hoogte zodra de wilgenpoten klaarliggen. Info en bestellen: www.westvlaamsehart.be/bewilghetlandschap
Jong in Dentergem

Magazine 'Jong in Dentergem' gemist? Check 'm hier!
Politiebesluit van de gouverneur betreffende captatieverbod voor beregening vanuit onbevaarbare waterlopen in het Leiebekken
De volledige tekst van het politiebesluit kan u terugvinden op de homepage onder de rubriek "BEKENDMAKING"
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login