Home

Print deze paginaActivering nummer 1722


Vanwege de waarschuwing van het KMI heeft de FOD Binnenlandse Zaken beslist om het nummer 1722 te activeren.  Het nummer 1722 zal vanaf middernacht bereikbaar zijn. Wanneer het nummer gedesactiveerd zal worden, is nog niet bekend.

Op dit nummer kunt u terecht om een brandweerinterventie voor stormschade aan te vragen. Op die manier wordt het noodnummer 112 vrijgehouden voor levensbedreigende situaties.

Jong in Dentergem

Magazine 'Jong in Dentergem' gemist? Check 'm hier!
Drinkwatertarieven 2018 De Watergroep

Vanaf 1 januari 2018 hanteert De Watergroep een geïndexeerd tarief voor drinkwater.
Lees hier meer over de nieuwe tarieven voor dit jaar.
De Vlasgaard
In Oeselgem worden we dagelijks herinnerd aan het rijke vlasverleden door onder andere restaurant ’t Roterijtje en het standbeeld ‘De Vlasser’ van P. Wattyn. Daarom is Oeselgem de uitgelezen locatie voor deze voorstelling van het René De Clercq-Genootschap uit Deerlijk.

Op vrijdag 26 januari 2018 bent u van harte welkom op de voorstelling ‘De Vlasgaard’ in het Leieheem van Oeselgem. ‘Die Ghesellen’ trakteren u vanaf 20 uur op een voorleesuurtje in verzen van René De Clercq (1877-1932). De toegang kost €7. Er worden geen kaarten op voorhand verkocht en u hoeft dus geen plaats op voorhand te reserveren.

Schrijf je in voor de groepsaankoop voor groene energie

Er wordt opnieuw een groepsaankoop voor groene energie gelanceerd. Inschrijven kan van 1 december tot en met 1 februari. Meer informatie lees je hier.
Politiebesluit van de gouverneur betreffende captatieverbod voor beregening vanuit onbevaarbare waterlopen in het Leiebekken
De volledige tekst van het politiebesluit kan u terugvinden op de homepage onder de rubriek "BEKENDMAKING"
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Gids openingsuren

Op deze link vindt u de openingsuren van handelaars in Groot-Dentergem.

Apotheek van wacht

Check www.apotheek.be
of bel 0903 99 00
voor de dichtsbijzijnde apotheek
met wachtdienst (24/24u).

 

Login