Home

Print deze paginaHallo, herfst

het is herfst
en de wind gaat tekeer
zo hard zo wild
ik zie door de bomen het bos ineens weer

gedicht: dicht erbij
foto: Heleen Vullers

Schrijf je in voor de groepsaankoop voor groene energie

Er wordt opnieuw een groepsaankoop voor groene energie gelanceerd. Inschrijven kan van 1 december tot en met 1 februari. Meer informatie lees je hier.
Samen maken we een vuist tegen kanker

“Kom op tegen Kanker” heeft de 23ste editie van het Plantjesweekend afgesloten met een verkoop van 325.420 azalea’s.

Dentergem had als doel om 1500 azalea’s te verkopen maar tikte af op 1700 bloemetjes! Een 50-tal vrijwilligers zorgde mee voor dit fantastische resultaat.

De Vlaamse Kankerliga besteedt de opbrengst van het plantjesweekend aan verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Er worden onder meer speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat ook naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.

Het voltallige gemeente- en OCMW-bestuur en het Dentergemse Kom op tegen Kankerteam zeggen "dankjewel".
Kapellestraat Wakken afgesloten vanaf 20/9
Graag informeren we u over het afsluiten van de Kapellestraat tussen het Sanderusplein en de Hugo Verrieststraat naar aanleiding van dakwerken in de Kapellestraat.
De werken starten op 20 september en zullen ongeveer 1 week duren. De aannemer sluit elke dag de weg af van 7 tot 16.30 uur.
Tijdens de wordt het eenrichtingsverkeer in de Hugo Verrieststraat omgedraaid. Dat blijft voor de ganse week van toepassing 24/24 uur. Op die manier kan het verkeer dat komt van de Kapellestraat, Nieuwstraat terug richting de Markegemstraat.
Gemeente Dentergem zoekt een nieuwe collega


Gemeente Dentergem zoekt een voltijds Deskundige Technische Dienst niveau B om de technische dienst te versterken. Lees er hier alles over.

Verkoop GRIJZE KMO-zakken wordt stopgezet

Door het in werking treden van het nieuwe 'Uitvoeringsplan voor huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval' wordt de verkoop van grijze KMO-afvalzakken voor bedrijfsafval stopgezet.

KMO-zakken die nog in de winkelrekken en/of thuis liggen kan je onbeperkt in tijd gebruiken voor bedrijfsafval tot het einde van de voorraad.

Heb je geen KMO-zakken meer in voorraad en wil je bedrijfsafval aanbieden, gebruik dan de gewone (gele) particuliere afvalzakken (maximaal 3 zakken per week).

Voor meer info kan je steeds bij IVIO terecht op 051 31 17 96.


Politiebesluit van de gouverneur betreffende captatieverbod voor beregening vanuit onbevaarbare waterlopen in het Leiebekken
De volledige tekst van het politiebesluit kan u terugvinden op de homepage onder de rubriek "BEKENDMAKING"
Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Gids openingsuren

Op deze link vindt u de openingsuren van handelaars in Groot-Dentergem.

Apotheek van wacht

Check www.apotheek.be
of bel 0903 99 00
voor de dichtsbijzijnde apotheek
met wachtdienst (24/24u).

 

Login