Werken in Oeselgem - UPDATE 27 oktober

Print deze paginaFase 7 kruispunt Volderstraat - Wakkensesteenweg onderbroken

Vordering der werken

Aannemer is bezig met uitwerken van pompstation, het overstort en de putten op het kruispunt met de Volderstraat en Wakkensesteenweg zodat de aanzet met de riolering richting einde der werken kan gebeuren. Dit is voorzien van start te gaan week van 6 november.

De nutsmaatschappijen hadden beloofd om alle leidingen om te leiden en buiten dienst te nemen voor wat betreft de zone van de nieuw te plaatsen riolering. Echter stelde de aannemer vast dat dit niet voor alle leidingen gebeurd is. Hierdoor is er dus een extra vertraging van de werken. 

Ook werd vastgesteld dat er in de zone van de uitbreiding richting Hof van Vlaanderen nog een gigantische gemetselde koker in de grond zit die niet vastgesteld kon worden vooraleer er gegraven werd. Hierop zit een buis aangesloten, dus zal deze opgevangen moeten worden met een nieuwe ter plaatse gestorte koker. Dit is ook extra onvoorzien werk wat dus ook voor een langere duur der werken zal zorgen.

Door boven vernoemde onvoorziene zaken zal het werk een 2-3 tal weken later afgerond zijn.

Dit in de veronderstelling dat er zich geen andere onvoorziene zaken meer voordoen in de grond en het weer ook niet voor extra vertragingen zorgt.


Omleiding

Hieronder nog altijd in voege zijnde omleiding

Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login