Werken centrum Markegem - update 29 november

Print deze paginaStand van zaken

De aannemer zal is nog bezig met de riolering langs de Tielstraat en ook in de Vandaelenstraat. 
Wat afwerking en bovenbouw betreft zijn een groot deel van de borduren en klinkers geplaatst in de Brouwerijstraat. Bedoeling is dat deze verder doorgetrokken worden tot aan de Tieltstraat dit voor het kerstverlof.
Indien het weer de timing niet veel in het gedrang brengt, is het de bedoeling dat er eind volgende week gestart wordt met de funderingslaag en het uitnivelleren van de funderingslaag zodat er asfalt gegoten kan worden. Voor de asfalt moet er wel nog voorbehoud gemaakt worden voor wat buitentemperatuur betreft. Indien het te koud zou blijken kan deze niet gegoten worden. 


Omleidingen/Hinder
Hinder bij de Tieltstraat nog altijd, waar de aannemer bezig is met de afwerking (borduren en klinkers). Daar zal dan telkens met verkeerslichten gewerkt worden en dit zal de nodige hinder met zich meebrengen.


Reeds in voege:
Uiteraard is geen doorgaand verkeer mogelijk in de werkzone in de Brouwerijstraat. Plaatselijk verkeer dient om te rijden via de Wakkenstraat.
Wel is er een kort stuk éénrichtingsverkeer ingericht in het naamloze straatje bij Coiffure Levrau. Van uit de Wakkenstraat is het niet mogelijk om nog in te rijden via die kant naar de Brouwerijstraat. Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login