Werken centrum Markegem - update 31 januari

Print deze pagina
Stand van zaken

De riolering in de Tieltstraat is afgewerkt.
De riolering in het laatste stuk van de Vandaelenstaat/Markegemstraat (verbinding Brouwerijstraat/Markegemstraat) is bijna geplaatst. Daarna dienen de huisaansluitingen nog te gebeuren. Eind volgende week zou dit afgewerkt moeten zijn. 
Ondertussen is men bezig met de bovenbouw van de Vandaelenstraat zijde Tieltstraat. Deze is zo goed als afgewerkt, maar de klinkerverharding van het wegdek dient nog ingevoegd te worden met mortel. Aansluitend worden ook de toeritten bij de Tieltstraat verder afgewerkt in de loop van volgende week.

Wat de toplaag van het asfalt betreft in de Brouwerijstraat, mag gerekend worden dat deze circa begin maart gegoten zal worden. Dit omwille van de te koude temperaturen maar ook omwille van het feit dat deze weg momenteel ook nodig is voor de aannemer om materiaal en materieel te kunnen aanleveren via de Vandaelenstraat.


Omleidingen/Hinder
Hinder bij de Tieltstraat nog altijd waar de aannemer de bovenbouw (opritten en verhardingen) afwerkt en er nog steeds met verkeerslichten gewerkt wordt.
De huidige omleiding via de gewestwegen via de gewestwegen Tieltstraat en Meulebekesteenweg om de verbinding Wakken-Dentergem te maken (en de sluipwegen voor plaatselijk verkeer) zal nog circa een maand in voege blijven tot de toplaag gegoten is van het asfalt (zie ook uitleg bij stand van zaken). 

Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login