Werken centrum Markegem - update 27 oktober

Print deze paginaStand van zaken

De aannemer zal van start gaan met plaatsen van de riolering langs de Tielstraat Dit houdt in dat er tijdens de werkuren verkeershinder is gedurende enkele weken en dat daar de nodige signalisatie met verkeerslichten voorzien zal worden. 

De aannemer is ook gestart met het uitzetten van de wegenis (borduren, greppels, straatkolken) voor de afwerking van het eerste opengemaakt stuk en zal zo opschuiven met de afwerking/bovenbouw van de weg in de richting van de aangelegde riolering.


Omleidingen/Hinder
Hinder bij de Tieltstraat vanaf begin oktober, waar de aannemer rioleringswerken heeft. Daar zal dan telkens met verkeerslichten gewerkt worden en dit zal de nodige hinder met zich meebrengen.


Reeds in voege:
Uiteraard is geen doorgaand verkeer mogelijk in de werkzone in de Brouwerijstraat. Plaatselijk verkeer dient om te rijden via de Wakkenstraat.
Wel is er een kort stuk éénrichtingsverkeer ingericht in het naamloze straatje bij Coiffure Levrau. Van uit de Wakkenstraat is het niet mogelijk om nog in te rijden via die kant naar de Brouwerijstraat. Technische dienst
Gemeentehuis Dentergem 
Kerkstraat 1
8720 Dentergem
Tel.: 051 57 55 23
      
 
 
Ma 8.30-12 uur
Di 8.30-12 en 13.30-17.30 uur
Wo 8.30-12 uur
Do 8.30-12 uur
Vr

8.30-12 uur
(En andere momenten
op afspraak)
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Online inschrijven

Online inschrijven voor jeugd-
of sportactiviteiten?
Ga naar dentergem.ticketgang.eu

 

Login